Forum studentów informatyki UWB
Master of Disaster
Microsoft na swej konferencji na E3 zaprezentował Project Natal, czyli wielką rewolucję w grach.
Link do trailera pokazującego możliwości:
http://www.gametrailers.com/video/e3-09 … atal/50014
Jak myślicie - zapowiada się wielka rewolucja w grach (i programowaniu) czy raczej wielkie g?
Mistrz Yoda
calkiem fajnie by sie pogralo:p
Mistrz Yoda
eee tam zawsze jest okazja do wyjścia, komputer wcale nie jest najważniejszy

Master of Disaster
Uważam, iż jest to wielka szansa dla branży gier na zainteresowanie nowych osób grami oraz danie nowych przeżyć dla starych wyjadaczy. No, sami przyznajcie, że większość osób odstraszają gry, w których należy zapamiętać milion klawiszy lub zaznajomić się dobrze z padem (standardowy posiada łącznie 14 przycisków, co jest dużą ilością). Tutaj kontrolerem jesteśmy my sami: nasze ciało i nasz głos. Ja osobiście kibicuję temu projektowi i już nie mogę się doczekać, kiedy stanę "oko w oko" z wirtualnym Brucem Lee
PS. Może w końcu wielu amerykanów straci trochę na wadze, gdy spróbują pojeździć se na desce
Dr Hardkor
obejrzałem reklamówke z linka. To może okazać się bardzo uzytecznym wynalazkiem. Mam tylko nadzieje że pomysł nie zabiję idei "hardcorowego" gracza rzeźbiacego po nocach z mychą w dłoni i słuchawkami na uszach w gry typu fear hl sof diablo heroes czy któryś q w skaczącego przed tv idiote w różowym sweterku. (jeśli ktoś pamięta sławetną reklame q3 w resecie wie o co chodzi).
Ostatnio edytowany przez hard.animal (2009-10-31 23:15:03)